Kirjoittanut Peter A. Postol | elokuu 24, 2012

Taivaan merkit ja republikaanien puoluekokous

Epätoivoisena hetkenä varmaan monet ovat toivoneet jotain merkkiä, joka kertoisi mitä meidän pitäisi tehdä. Hyvin harvoin jos koskaan saadut merkit ovat olleet niin selviä kuin maailman suurimman ilmastodenialistien ryhmän eli republikaanien saamat merkit ennen heidän puoluekokoustaan Tampassa Floridassa 27.–30.8. Silloin he nimeävät presidenttiehdokkaansa. Käytännössä republikaanien presidenttiehdokkaaksi tulee Mitt ”poltetaan loputkin fossiiliset” Romney ja hänen aseenkantajavarapresidentikseen Paul ”jumala ei salli ilmaston lämmetä teimme me ihmiset mitä tahansa” Ryan. Onneksi taivaan voimat ovat päättäneet näyttää tälle änkyräjoukolle, että ilmastoa ei todellakaan pidä sotkea.

Taivaan antamat merkit ovat selvät.

Kuluneen vuoden aikana Yhdysvalloissa on lyöty kymmeniä tuhansia paikallisia lämpöennätyksiä. Keskimääräisenä vuonna erityisen kylmiä päiviä on yhtä paljon kuin erityisen lämpimiäkin päiviä. Tänä vuonna Yhdysvalloissa erityisen lämpimiä päiviä on ollut 1o kertaa enemmän kuin erityisen kylmiä päiviä. Yhdysvaltojen pahin kuivuus yli viiteenkymmeneen vuoteen kärvistää edelleen keskilänttä. Kaivot tyhjentyvät, metsää palaa ja sadot kuihtuvat pelloille. Pohjoisen merijään laajuus ja tilavuus ovat alhaisemmalla tasolla kuin koskaan sen jälkeen niitä on alettu mitata vuonna 1979.

Nyt kun kokoukseen on enää pari päivää, kokousaluetta lähestyy trooppinen myrsky Isaac (!). Jotta nämä todellisuudenkieltäjät ja kuninkaantekijät todella tajuaisivat viestin, voisiko joku siellä ylhäällä vielä lähettää semmoisia tennispallon kokoisia rakeita kohteeseen 27°56′50″N 82°27′31″…..Kiitos!

Ps. Taisi vain hipaista ..http://www.hs.fi/ulkomaat/Hirmumyrsky+Isaac+l%C3%A4hestyy+Yhdysvaltoja/a1305595562227

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: