Kirjoittanut Peter A. Postol | joulukuu 5, 2012

Miksi ihmisen aiheuttamaan ilmaston lämpenemiseen uskominen osoittaa tervettä järkeä?

Sen kieltäminen, että käynnissä oleva ilmaston lämpeneminen ja muuttuminen johtuu ihmisestä, osoittaa käsittämätöntä typeryyttä. Me tavalliset ihmiset voimme vastata seuraaviin, yksinkertaisiin kysymyksiin, jolloin ymmärrämme, miksi ihmisen aiheuttamaan ilmaston lämpenemiseen uskominen osoittaa tervettä järkeä. Käytän tarkoituksella sanaa uskominen, sillä varaan sanan tietäminen oikeille ilmastotutkijoille.

 

Kummat ovat riippumattomia asiantuntijoita ilmastoasioissa? Ilmastotutkijoiden 98%:n enemmistö? Vai muutama kriittinen ääni, jotka saavat taloudellista tukea aloilta, jotka eivät halua, että kasvihuonekaasujen päästöjä rajoitetaan?

 

Kumpia on järkevämpää uskoa? Maailman parhaiden tutkimuslaitosten ympäristön tilaa kuvaavia mittareita? Vai nojatuolikriitikoiden kirjoituksia ei-tieteellisissä medioissa?

 

Kumpaa on järkevämpää uskoa? Sitä, että hiilidioksidi, jonka ilmastoa lämmittävät ominaisuudet tunnettiin jo 1800-luvulla, on vastuussa pääosasta nykyisestä lämpenemisestä? Vai sitä, että on olemassa nykyistä ilmastoa lämmittävä tekijä tai tekijöitä, joista nykytiede ei tiedä käytännössä mitään?

 

Tämä on yksinkertaisin terveen järjen testi, jonka voin ilmastonmuutoksesta keksiä. Vastaukset kysymyksiin ovat aika itsestään selviä, vai mitä?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: